Dare to
 • connect
 • explore
 • dream
 • connect
 • explore
 • dream

carrières & projecten

in de maritieme techniek

Dit kun je verwachten

Onze succesverhalen

Lees wat onze medewerkers zeggen over onze samenwerking.

Alex

Hydrodynamics Engineer

Pietro

Structural Designer

Lisa

Structural Engineer

Giannis

Electrical Engineer

Ionut

Design Engineer

Emilio

Technical Inspector

Hoi, wij zijn Van Storm!

We helpen bedrijven in de maritieme industrie met recruitment en we helpen engineers uit heel Nederland en van over de hele wereld bij het vinden van hun maritieme droombaan.

Jouw loopbaan in de Nederlandse maritieme industrie

Wij zijn gespecialiseerd in werving en detachering voor de Nederlandse maritieme industrie, met een duidelijke focus op de sectoren jacht- en scheepsbouw, (duurzame) energie en offshore.

  Jachtbouw

  Nederland verdient het zeker om tot de beste jachtbouwers ter wereld te behoren. De scheepswerven hebben een duidelijke focus op zeiljachten, motorjachten en op maat gemaakte megajachten tot 127 meter lang. Hun onmiskenbare kwaliteiten zijn ultramoderne ontwerpen en uitstekende technische kwaliteiten. Samen met een lange maritieme geschiedenis, gecombineerd met de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen. Daarom kiezen elk jaar honderden internationale klanten voor Nederlandse scheepswerven om hen te helpen bij het bouwen van hun droomjachten.

  Scheepsbouw

  De Nederlandse scheepsbouwindustrie is bijzonder sterk in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van een verscheidenheid aan gespecialiseerde schepen voor baggeren, offshore en defensie. Ook leveren ze allerlei schepen voor de binnenvaart, passagiers en transport, allemaal op een zeer efficiënte manier. De scheepswerven, apparatuurleveranciers en ingenieurskantoren, geclusterd in ons kleine land, stimuleren samen de innovatie en ontwikkeling van nieuwe concepten en oplossingen.

  Offshore

  In Nederland zijn veel en ook veel verschillende offshore-gerelateerde bedrijven gevestigd, van aanbieders van drijvende energieoplossingen tot offshore-installatieaannemers. De Nederlandse offshore-industrie bouwt voort op een lange geschiedenis van recordbrekende prestaties op het gebied van hijsen, installeren, ontmantelen en exploiteren in de zwaarste omstandigheden. De Nederlandse bedrijven lopen voorop bij de ontwikkeling van gespecialiseerde apparatuur, producten en duurzame oplossingen.

  Meer weten?

  Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen van onze kandidaten. Niet kunnen vinden wat je zocht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Zodra je bij ons solliciteert, neemt een van onze collega's binnen één tot drie werkdagen contact met je op. Wanneer we denken dat je geschikt bent, maken we een profiel, stellen we je voor aan onze klanten en regelen we (op korte termijn) een sollicitatiegesprek. Afhankelijk van de situatie heb je maximaal drie sollicitatiegesprekken met de klant. Zodra je een baan aangeboden krijgt en deze accepteert, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst en regelen we alles zodat jij goed kan starten.

  Nee, onze dienst is gratis voor kandidaten. Je kunt ons terugbetalen met een glimlach!

  We richten ons op functies voor ingenieurs, ontwerpers, projectmanagers, technische supervisors, project engineers, teamleiders, projectplanners, cost engineers en meer.
  Je kunt kiezen uit een breed scala aan functies en banen binnen de sectoren jachtbouw, scheepsbouw, offshore en (duurzame) energie.

  Dat kan zeker. Tijdens het intakegesprek overleggen we welke vacatures het beste aansluiten bij jouw ervaring en loopbaanwensen.

  Goed om je hier te zien!

  Belangrijk: Pas op voor oplichters!
  (Laatst bijgewerkt: oktober 2023)

  We hebben gemerkt dat oplichters nepvacatures aanbieden via WhatsApp (voornamelijk vanaf niet-Nederlandse nummers) en daarbij onze naam en ons logo gebruiken.
  Als dit gebeurt, controleer dan of deze persoon bij Van Storm werkt. Zo niet, neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat je het nummer rapporteert in de WhatsApp-instellingen. Door deze stappen te nemen, help je anderen te beschermen en blokkeer je potentiële oplichters.

  Bedankt!

  Volg ons op:
  LinkedIn LinkedIn
  Waar kan je ons vinden?

  Johan van Hasseltweg 10 B
  1022 WV Amsterdam
  Nederland

  Copyright 2024

  Amsterdam, Nederland