Hoi, wij zijn Van Storm!

Wij zijn gespecialiseerd in werving en detachering voor de Nederlandse maritieme industrie, met een duidelijke focus op de sectoren jacht- en scheepsbouw, (duurzame) energie en offshore.

Onze waarden

Samenwerking

Waarom alleen als het ook samen kan? Wij kiezen altijd voor teamwork. Onze werkstructuur, onze processen en vooral onze mentaliteit zijn volledig gericht op samenwerking. We combineren onze individuele sterke punten, kennis en ervaring zodat we de hoogste prestaties kunnen leveren. Samen streven we naar de beste oplossingen. Voor onze kandidaten én klanten.

Integriteit

Wij  leven onze waarden: samenwerking, integriteit, uitblinken, menselijk. Dit verbindt ons. We houden ons aan de beloften die we doen en we doen wat we zeggen. We houden ons altijd aan onze waarden, zelfs achter gesloten deuren. We communiceren in alle eerlijkheid, we bewaken onze waarden en we behandelen iedereen met respect. Dat zijn de redenen dat de enige verrassingen die je bij ons krijgt, aangename verrassingen zijn.

Uitblinken

Om de beste recruiters te zijn die we kunnen zijn, hebben we een basis gelegd voor voortdurende verbetering. We beoordelen, stimuleren en verbeteren continu onze kennis en vaardigheden, zodat we de best mogelijke resultaten kunnen bereiken. We denken in kansen in plaats van in beperkingen. Zo gaan we altijd een stapje verder om aan je verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Menselijk

Mensen zijn de kern van ons bedrijf. Elk proces en elke procedure is met de grootst mogelijke zorg ontworpen. Met aandacht voor de fundamentele menselijke behoeften: respect, waardering en aandacht. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in jouw wensen, kunnen we onze diensten en ondersteuning afstemmen op je persoonlijke omstandigheden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons enthousiasme en positieve energie resulteren in langdurige relaties, waarmee we samen de mensgerichte Van Storm-community vormen.

Over ons team

Onze succesverhalen

Lees wat onze medewerkers zeggen over onze samenwerking.

Alex

Hydrodynamics Engineer

Pietro

Structural Designer

Lisa

Structural Engineer

Giannis

Electrical Engineer

Ionut

Design Engineer

Emilio

Technical Inspector

Goed om je hier te zien!

Belangrijk: Pas op voor oplichters!
(Laatst bijgewerkt: oktober 2023)

We hebben gemerkt dat oplichters nepvacatures aanbieden via WhatsApp (voornamelijk vanaf niet-Nederlandse nummers) en daarbij onze naam en ons logo gebruiken.
Als dit gebeurt, controleer dan of deze persoon bij Van Storm werkt. Zo niet, neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat je het nummer rapporteert in de WhatsApp-instellingen. Door deze stappen te nemen, help je anderen te beschermen en blokkeer je potentiële oplichters.

Bedankt!

Volg ons op:
LinkedIn LinkedIn
Waar kan je ons vinden?

Johan van Hasseltweg 10 B
1022 WV Amsterdam
Nederland

Copyright 2024

Amsterdam, Nederland