Versterk jouw team met onze Maritieme Experts

Wij zijn gespecialiseerd in werving en detachering voor de Nederlandse maritieme industrie, met een duidelijke focus op de sectoren jacht- en scheepsbouw, (duurzame) energie en offshore.

Ionut

Design Engineer

Mihael

Structural Designer

Lisa

Structural Engineer

Pietro

Structural Designer

Giannis

Electrical Engineer

Emilio

Technical Inspector

Alex

Hydrodynamics Engineer

Wat wij voor jullie kunnen doen

Maak gebruik van onze services en expertises.

Recruitment & executive search
Recruitment & executive search
Contractering volgens wet- en regelgeving
Contractering volgens wet- en regelgeving
Grondig selectieproces
Grondig selectieproces
Volledige assistentie bij eventuele verhuis- en registratieprocessen
Volledige assistentie bij eventuele verhuis- en registratieprocessen
Huisvestingsbegeleiding voor internationale kandidaten
Huisvestingsbegeleiding voor internationale kandidaten
Effectieve onboarding
Effectieve onboarding
Coaching en persoonlijke ontwikkeling
Coaching en persoonlijke ontwikkeling
Soepele overgang naar een direct contract
Soepele overgang naar een direct contract

Branches

  Jachtbouw

  Nederland verdient het zeker om tot de beste jachtbouwers ter wereld te behoren. De scheepswerven hebben een duidelijke focus op zeiljachten, motorjachten en op maat gemaakte megajachten tot 127 meter lang. Hun onmiskenbare kwaliteiten zijn ultramoderne ontwerpen en uitstekende technische kwaliteiten. Samen met een lange maritieme geschiedenis, gecombineerd met de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen. Daarom kiezen elk jaar honderden internationale klanten voor Nederlandse scheepswerven om hen te helpen bij het bouwen van hun droomjachten.

  Scheepsbouw

  De Nederlandse scheepsbouwindustrie is bijzonder sterk in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van een verscheidenheid aan gespecialiseerde schepen voor baggeren, offshore en defensie. Ook leveren ze allerlei schepen voor de binnenvaart, passagiers en transport, allemaal op een zeer efficiënte manier. De scheepswerven, apparatuurleveranciers en ingenieurskantoren, geclusterd in ons kleine land, stimuleren samen de innovatie en ontwikkeling van nieuwe concepten en oplossingen.

  Offshore

  In Nederland zijn veel en ook veel verschillende offshore-gerelateerde bedrijven gevestigd, van aanbieders van drijvende energieoplossingen tot offshore-installatieaannemers. De Nederlandse offshore-industrie bouwt voort op een lange geschiedenis van recordbrekende prestaties op het gebied van hijsen, installeren, ontmantelen en exploiteren in de zwaarste omstandigheden. De Nederlandse bedrijven lopen voorop bij de ontwikkeling van gespecialiseerde apparatuur, producten en duurzame oplossingen.

  Onze succesverhalen

  Lees wat onze medewerkers zeggen over onze samenwerking.

  Alex

  Hydrodynamics Engineer

  Pietro

  Structural Designer

  Lisa

  Structural Engineer

  Giannis

  Electrical Engineer

  Ionut

  Design Engineer

  Emilio

  Technical Inspector

  Nieuwste vacatures

  Bekijk onze actieve vacatures en zie hoe wij jullie team kunnen versterken! 

  Alle vacatures

  Meer weten?

  Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Niet kunnen vinden wat je zocht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  We richten ons op een breed scala aan functies, binnen alle fasen van projecten in de maritieme sector. En dus ook in vele vakgebieden, bijvoorbeeld commercieel & offertes, ontwerp & engineering, operations & productie, kwaliteit & veiligheid, inkoop en management.

  Binnen deze vakgebieden werken we aan het vormen van teams die bestaan uit ontwerpers en ingenieurs, lijn- en projectmanagers en technische specialisten.

  We geven er de voorkeur aan om weinig te beloven en veel te leveren. Nadat we al jullie wensen en eisen hebben doorgenomen, spreken we een specifieke tijdlijn af. We maken gebruik van onze uitgebreide database en ons netwerk om te zoeken, zodat jullie de eerste kandidaten binnen 1 tot 14 dagen kunnen verwachten. De duur van het resterende proces hangt af van secundaire voorwaarden zoals de opzegtermijn, tijd van het jaar en persoonlijke verplichtingen.

  We bieden een volledig verhuis- en registratieproces aan onze kandidaten. Dit is inclusief het regelen van al het papierwerk zoals het aanvragen van een burgerservicenummer, de benodigde visa, werk- en verblijfsvergunningen en de 30%-regeling voor belastingvoordeel. Bovendien helpen we hen met het vinden van geschikte huisvesting, het regelen van een ziektekostenverzekering en zelfs met hun eerste fiets. Zo kunnen ze hun nieuwe Nederlandse leven op een stressvrije manier beginnen.

  Ja, wij zijn geregistreerd als Erkende Referent van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Dit resulteert in veel snellere en eenvoudigere aanvraagprocessen en een direct contact met het expatcentrum.

  Allereerst creëren we samen met jullie de beste strategie om de beschikbare functie aan de juiste persoon te koppelen. Uiteraard doen we vervolgens een grondige controle, zowel met jullie als met de kandidaten, wat betreft de technische vereisten, communicatiestijl en noodzakelijke sociale vaardigheden.

  Ons sollicitatieproces bestaat uit verschillende stappen om tot een succesvolle match te komen. Hoe meer informatie en details we van jullie ontvangen, hoe sneller en nauwkeuriger deze procedure zal zijn. We communiceren meestal met jullie HR-afdeling, de managers en andere teamleden. Dit om op de best mogelijke manier kennis te maken met jullie bedrijf, functie, sfeer en communicatiestijl.

  Goed om je hier te zien!

  Belangrijk: Pas op voor oplichters!
  (Laatst bijgewerkt: oktober 2023)

  We hebben gemerkt dat oplichters nepvacatures aanbieden via WhatsApp (voornamelijk vanaf niet-Nederlandse nummers) en daarbij onze naam en ons logo gebruiken.
  Als dit gebeurt, controleer dan of deze persoon bij Van Storm werkt. Zo niet, neem dan contact met ons op en zorg ervoor dat je het nummer rapporteert in de WhatsApp-instellingen. Door deze stappen te nemen, help je anderen te beschermen en blokkeer je potentiële oplichters.

  Bedankt!

  Volg ons op:
  LinkedIn LinkedIn
  Waar kan je ons vinden?

  Johan van Hasseltweg 10 B
  1022 WV Amsterdam
  Nederland

  Copyright 2024

  Amsterdam, Nederland